Овен – Спират да споделят Когато обича, Овенът ви приема за част

...
Овен – Спират да споделят
Когато обича, Овенът ви приема за част
Коментари Харесай

Ето какво правят 12-те зодии, когато любовта не върви

Овен – Спират да споделят

Когато обича, Овенът ви приема за част от себе си. Затова неизбежно ще ви опише какво е обядвал, по какъв начин и какво са си споделили с първия срещнат, с втория срещнат… Ако нещата не вървят, в живота ви ще настъпи странна тишина. Телефонът няма да звъни, с цел да ви опишат за смешното видео, което са видели във фейсбук, на вечерта няма да ви опишат в детайлности по какъв начин е минал денят им. Първият белег за цепнатина в доверието е, че той към този момент не споделя. Директната борба е едвам по-късно.

Телец – Симулират самодоволство

Един от похватите им за оцеляване е да се преструват, че фамилният им живот е цветя и рози. Параванът на блаженството се поставя освен за пред близките. За Телците външната демонстрация на нещата е толкоз значима, че са в положение сами себе си да заблудят, че всичко е наред, стига и комшиите да имат вяра в това. Тоест колкото повече тръби за фамилната естетика един Телец, колкото повече благи любовни фотоси пуска в обществените мрежи, толкоз по-нещастен е.

Близнаци – Ад под небето

Ще има пъкъл под небето. Ще крещят, ще плачат, ще недоволстват и ще се оплакват – за всичко друго, само че не и за това, което в действителност ги тормози. Ще станат нетърпими към сътрудници и другари, докачливи и свадливи. И цялата тази нервност, тъй като са нещастни, само че не осъзнават за какво и не знаят какво да създадат. Ще се опитат да припишат повода на всичко друго, само че не и на влошените любовни връзки. Ще си затварят очите до тогава, до момента в който не се наложи да прогледнат.

Рак – Стават заядливи и дребнави

За Раците любовта е доста значимо нещо, по тази причина и при рецесия те реагират като участници в древногръцка покруса. Тръгват като цветарки да плачат на рамото на всички общи другари и да им изясняват какъв брой колко са нещастни. Стават непоносимо дребнави и заядливи, държат се скандалджийски с половинката. Ще се опитат да разчепкат връзките си до най-малката детайлност. Единственият въпрос, който по всякакъв начин се пробват да избегнат, е въпросът “Защо се стигна дотук? ”

Лъв – Отнасят се надменно

Ще разберете, че нещата не вървят, когато стартира да се държи жестоко и надменно. То не е, тъй като ви е разлюбил. Проблемът е, че Лъвът е най-брутален таман когато скрито страда. Той стартира вътрешно да се разпада, когато самочувствието му и увереността в себе си е накърнена. Но това раздробяване е в действителност нуклеарен разпад. Затова забележите ли първите знаци, пробвайте се да избегнете ударната вълна. И скоро по-късно приятелят ви Лъв ще обърне страницата.

Дева – Сдобиват се с занимание

Девите се кичат със славата на преценителни и трезвомислещи, само че най-често в душите им тлее настоящ вулкан. Те са чувствителни и буйни хора, които се вършат на непукисти. Когато връзката им не върви, ще си предпишат единственото познато им лекарство, наречено “нямам време ”, написа " Труд ". Ако се вманиачат по някаква активност – примерно стартират да упражняват тенис непрекъснато или да колекционират етикети от минерална вода, значи в друга част от живота им нещо куца.

Везни – Стават герои на труда

Нещастни в любовта – щастливи в работата. Макар и да държат доста да половинката си, Везните са огромни любовчии и още по-големи работохолици. Или най-малко биха могли да станат второто в моменти на душевна неволя. Когато една част от живота им не е наред, те са склонни да компенсират, като наблегнат на друга. Ако забележите, че до неотдавна мързеливата ви половинка Везна се е посветила прекомерно буйно на работата си, към този момент знаете какво би могло да значи това.

Скорпион – Опустошителна градушка

Безмълвното страдалчество е мимолетно и преходно положение за всеки Скорпион. Представителите на този знак са прекомерно буйни хора, с цел да съумеят да удържат клокочещите си страсти. На първо време измъченият Скорпион ще стане нервозен и експлозивен. Ще прави кавги по всевъзможни мотиви, които нямат никаква връзка с съответния проблем. Ще се старае с всички сили да не се издаде, само че надали би могъл да устиска по-дълго от няколко часа – най-много 24, преди градушката да се развихри.

Стрелец – Зли са като оси

Много модерната заемка от британските психолози “пасивно-агресивен ” е тъкмо като за страдащия Стрелец. Само Ракът може да има по-гадно, обидно и жестоко държание, замаскирано под видимо почтени забележки. Неприятните реплики се редуват от експлоадирания, които постоянно са по напълно друг мотив от същинската причина. Ако стартира да ви замеря с двусмислени смешки и заядливи мнения, не реагирайте безсмислено. Помислете каква би могла да е повода.

Козирог – Връзката, това съм аз

За човек, който се пробва да държи всичко под надзор, една несполучлива обич е безусловно прът в сърцето. Козирогът не би се примирил, в случай че нещо във връзката му не върви. Той ще се опита да разбере какъв тъкмо е казусът, защото неустановените положения напълно не са му по усета. Ще се постарае да изглади нещата даже да са оттатък всякакво изглаждане. За него връзката – това е той самият. Ще разберете, че страда по това, че поставя свръхусилия да “оправи нещата ”.

Водолей – Оказват се прекомерно заети

На любовната неудача Водолеят реагира по собствен си метод – крои грандиозни проекти. Дори ги реализира. Заминава в чужбина, купува си трактор, основава фондация. Може да разберете, че сред вас нещата не вървят, когато Водолеят стане доста ангажиран и не може да откри време да сте дружно. “Бих желал да излезем, обаче би трябвало да се срещна с еди-кой си/налага се да отида на фитнес/йога/курс по оригами. ” А другояче той ще се държи по този начин, като че ли е безумно и щастливо влюбен.

Риби – Свободата ги зове

Изведнъж получават неукротим ентусиазъм към свободата. До този миг са били изцяло удовлетворени от всички ограничавания, които идват от живота в двойка. Но в този момент към този момент им се желае да видят свят, да поемат “свеж въздух ”, липсват им хората. Колкото и да се вършат на влюбени, в случай че стартират да се оглеждат встрани и да търсят други преживявания, това е сигурен белег, че нещо не е наред. Ако е щастлива в любовта, Рибата няма да има потребност да търси нещо друго.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР